+359 876 07 03 03

[email protected]

Запазете час сега +359 876 07 03 03

Чип тунинг методи

bmw чип тунинг

Чип тунинг методи

Три са основните методи, по които работим.            

Най-безопасният и сигурен метод за извличане на данни. Файлът се сваля през буксата за диагностика. Djigittuning разполага с професионална техника за OBD чип тунинг, която включва флашери за всички марки автомобили произведени след 2000 г. Снабдени сме с оборудване за разчитане и на най-новите модели с TPROT (tuning protection).

При BDM и BootMode метода физически се изважда компютъра (ECU) за да бъде препрограмиран. За целта използваме специализирани стендове и адаптери. С тяхна помощ тунера се свързва към необходимите пинове и се свалят необходимите тунинг данни.

Djigittuning няма да ви върне дори да карате по-стар автомобил (преди 2000 г.). Препрограмирането на софтуера при подобни модели се случва след разпояване на чиповете с нужните тунинг данни. С помощта на професионален чип тунинг програматор се извлича и модифицира файла. Накрая чиповете отново се запояват на платката.

Digittuning разполага с най-добрият екип от чип тунинг професионалисти на територията на град Варна. Ние носим цялата грижа и пълната отговорност за вашето обслужване. Това включва професионална преценка кой е най-безопасния метод за вашия автомобил. (в зависимост от модел, година на производство, моментно състояние и др.)

Изберете сигурността и качеството на високия професионализъм на Djigittuning!