+359 876 07 03 03

[email protected]

Запазете час сега +359 876 07 03 03

5 страхотни ползи от премахването на DPF

5 страхотни ползи от премахването на DPF

Дизеловият филтър за твърди частици в автомобила ви е проектиран да намалява замърсяването на въздуха от изгорелите газове. За съжаление, има няколко проблема, които могат да възникнат, ако филтъра ви блокира. Случи ли се това, пред вас има няколко опции. Една от най-ефективните е онази, която се нарича DPF изтриване, или както е по-известна – премахване на DPF. Имайте предвид, че премахването на DPF е предназначено само за офроуд ползване. Ако вашият DPF бъде отстранен, автомобила ви няма да мине през техническия преглед за безопасност на КАТ.

Ето и 5-те страхотни ползи, от които бихте могли да се възползвате ако извършите премахване на ДПФ:
  1. Подобрява представянето на двигателя.

Премахването на dpf е ефективен начин да увеличите възможностите на автомобила си. Освен това ще имате по-плавно ускорение, а температурата на отработените ви газове ще се понижи.

  1. Повишава икономичността.

Процедурата значително ще подобри икономичността на колата ви. Страхотна новина, нали! Много от нас са загрижени за паричните си разходи в това време. Премахването на дпф ще започне да се изплаща за вас веднага след процедурата. Освен това ще можете да преминете на по-икономични масла.

  1. Решава DPF проблемите веднъж и завинаги!

DPF блокажа може да бъде много изнервящ проблем, с който да се справяте. А разходите ви могат само да растат с течение на времето. С оглед перманентното справяне с проблема, премахването на DPF е перфектното решение!

  1. Дискретност.

ДПФ изтриването може да се извърши много дискретно, така че да няма начин да се забележи само чрез визуална проверка.

  1. Спестява ви пари.

Ако ДПФ блокира постоянно, ще ви струва страшно много замяната му. С оглед спестяването на огромно количество пари, може да прибегнете до перманентното премахване на вашият (дизелов)филтър за твърди частици.

Digittuning предлага професионална авто диагностика в град Варна. Също така предлагаме премахване на DPF, премахване на EGR, чип тунинг и др. Обадете ни се и ние ще решим вашия ДПФ проблем завинаги! Направете го сега, обадете ни се още ДНЕС! Нашият екип е ангажиран с предоставянето на ефективни решения за всички ваши нужди.