+359 876 07 03 03

[email protected]

Запазете час сега +359 876 07 03 03

Софтуерно премахване на DPF и EGR

Свържете се с нас

Адрес Владислав Варненчик, бул. „Цар Освободител“ 315, 9023, 9000 Варна
Телефон 087 607 0303
Имейл [email protected]
Работно Време Пон-Нед: 09:00-19:00

Имате въпрос?

    Service

    Софтуерно премахване на DPF и EGR

    DPF (Филтър за твърди частици) и EGR (Рециркулация на изгорелите газове) често са източник на проблеми и ограничения за автомобилите, като намаляват производителността и повишават разхода на гориво. Нашата услуга ви предоставя възможността да освободите потенциала на вашия автомобил, като премахнете тези ограничения и подобрите неговата производителност.

    Софтуерното премахване на DPF и EGR се извършва чрез специализиран софтуер, който променя програмата на автомобилната ЕCU (Електронен контролен модул). Това позволява на автомобила да работи без ограниченията, наложени от тези системи, като същевременно запазва ефективността и надеждността му.

    Предимствата за клиентите включват значително подобрение на производителността и ускорението на автомобила, намаляване на разхода на гориво и увеличаване на дълготрайността на двигателя. Освен това, премахването на DPF и EGR освобождава автомобила от честите проблеми, свързани с тях, като засядания и запушвания, които могат да доведат до скъпи ремонти и сервизни посещения.