+359 876 07 03 03

[email protected]

Запазете час сега +359 876 07 03 03

Чип Тунинг

Свържете се с нас

Адрес Владислав Варненчик, бул. „Цар Освободител“ 315, 9023, 9000 Варна
Телефон 087 607 0303
Имейл [email protected]
Работно Време Пон-Нед: 09:00-19:00

Имате въпрос?

  Service

  Чип Тунинг

  Чип тунинга на двигател е една от ключовите услуги, които предлагаме в нашия сервиз. Тази процедура включва промяна на програмата на автомобилната ЕCU (Електронен контролен модул), за да се оптимизира работата на двигателя и да се постигне по-добра производителност

  В същото време ремапирането може да подобри разхода на гориво и да намали емисиите на вредни газове, като запази надеждността на двигателя.

  Процедурата на ремап на двигател се извършва от специалисти, които използват специализиран софтуер и оборудване. Те анализират текущата програма на ECU и я променят, за да подобрят работата на двигателя в различни сценарии, като натоварване, обороти и скорост. Това позволява на автомобила да извлича максималната си мощност и да се държи по-добре в различни условия на пътя.

  Предимствата за клиентите включват значително подобрение на производителността и отзивчивостта на автомобила, особено при ускоряване и изминаване на пътища с наклон. Освен това, чип тунинга може да допринесе за намаляване на разхода на гориво, като същевременно се осигурява по-гладко и ефективно управление на автомобила. В крайна сметка, ремапирането на двигател може да представлява икономически и екологично изгодна инвестиция за собствениците на автомобили.