За нас

чип тунинг, ремап на двигател

Кои са Digittuning?

Качество неподлежащо на съмнение!

Digittuning подкрепя развитието на най-новите тунинг технологии, въвеждайки иновациите на българския пазар по-бързо от всеки друг.

Нашата идея е да бъдем на гребена на вълната на технологичното развитие в сферата на чип тунинга не само в град Варна, но и в цяла България.  Това направление в тунинг бизнеса придобива все по-голяма значимост. Все повече хора научават какво означава „премахване на dpf филтър“ или ремап на двигател. Нашият приоритет е повече мощност в подходящия момент, вместо просто повече конски сили на всяка цена. Повече мощност при максимална сигурност за шофьора!

Екипът на Digittuning е съставен от всеотдайни професионалисти.  Истински ентусиасти на новите технологии! Тяхната страст към двигателите и тунинга е основната мотивация да бъдат в постоянно търсене на иновативни решения.

Това е нашият свят, нашият начин на работа и основна причина да ставаме все по-добри свсеки следващ ден. Причината сте ВИЕ! Вие сте горивото, което кара нашата страст да продължава да гори като пламък. Всеки решен проблем, всяко благодарствено съобщение, всяка щастлива усмивка – прави връзката помежду ни още по-дълбока и силна! Това е причината да продължаваме 24/7 да бъдем на ваше разположение!

Благодарим ви, че ни повярвахте!

Copyright © DjigitTuning. | Theme: Business Kid by eVisionThemes